Nieuwsbrief

Wij willen u graag zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle wetenswaardigheden op onze school. Daarom krijgt u van ons wekelijks een nieuwsbrief. U kunt aan het begin van het schooljaar doorgeven of u deze brief digitaal of op papier wilt ontvangen. Om de nieuwsbrieven ook via het web voor u toegankelijk te maken, hebben wij alle nieuwsbrieven van de laatste periode ook hier op de site geplaatst. U vindt de nieuwsbrieven onder het kopje "Nieuwsbrief archief".

Ieder half jaar komt er, naast de gebruikelijke nieuwsbrief, een onderwijskundige nieuwsbrief uit. Hierin informeren wij u, meer diepgaand, over de onderwijskundige ontwikkelingen die op onze school plaatsvinden. Dus als u geïnteresseerd bent in de ontwikkelingen op onze school dan is deze nieuwsbrief zeker de moeite waard.

Mocht u naar aanleiding van zaken uit de nieuwsbrief vragen of opmerkingen hebben dan nodigen wij u van harte uit om dit aan ons kenbaar te maken. U kunt dit doen door middel van het contactformulier op deze site of door ons even aan te spreken.