Ons team

Saskia Jansen

Directeur

Mijn naam is Saskia Jansen en met ingang van schooljaar 2017-2018, ben ik de directeur van OBS de Krullevaar. Hiervoor heb ik 7 jaar met veel plezier op OBS Villa Vlinderhof  gewerkt.  Samen met het team van OBS de Krullevaar bieden wij de kinderen goed onderwijs en zorgen er voor dat ze een fijne bassischool periode hebben.

Ik woon samen met mijn man en 2 dochtertjes, Liz en Janne van 6 en 5 jaar, in Dongen. Mijn vrije tijd gaat dus veelal op aan dingen ondernemen met mijn gezin. Ik hoop iedereen volgend schooljaar te kunnen ontvangen en als er vragen zijn, zal mijn deur altijd open staan. 

Hanneke Veenstra

Leerkracht groep 1-2

Ik ben Hanneke Veenstra en ik woon in Kaatsheuvel. Ik ben getrouwd met Ben en ik ben de trotse mama van Bram, Thom en Jesse. Ik vind het heel leuk om in groep 1-2 les te geven op OBS de Krullevaar. Dat doe ik op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag staat mijn duopartner voor de klas en ben ik vrij. Ik vind het altijd erg gezellig op school. We hebben zulke leuke en vrolijke kinderen. Samen met de kinderen, ouders en het team doen we ontzettend veel leuke activiteiten. Ik hoop hier nog een hele lange tijd met zoveel plezier te blijven werken.

Chantal van Zoest

Leerkracht groep 3-4

Hoi, ik ben Chantal van Zoest. Ik heb het reuze naar mijn zin op OBS de Krullevaar. Ik ben begonnen in een kleine groep 6 in het schooljaar 1997/1998. Ik ben nu op de dinsdag, woensdag en donderdag de leerkracht van groep 3-4. Naast leerkracht ben ik ook BHV-er(bedrijfshulpverlener)van de school. Dit houdt onder andere in dat ik aanspreekpunt ben op het moment dat er op school bijvoorbeeld een ongelukje op het plein gebeurt. Sinds 20-02-2002 ben ik getrouwd met Jaap en we zijn de trotse ouders geworden van onze zoontjes Joshua, Joaquim en Samuel. Sindsdien werk ik nog maar drie dagen. Mijn hobby's zijn verre reizen maken, wat je helaas niet te vaak kunt doen, en paardrijden en zwemmen. Ook vind ik het erg fijn om samen met Jaap, Joshua, Joaquim en Samuel leuke dingen te gaan doen, bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin.

Debora van Beek

Leerkracht groep 3-4

 

 

Pam van den Tillaart

Leerkracht groep 5-6

Hoi, ik ben Pam van den Tillaart. Ik ben op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend de juf van groep 5-6. Ik vind het erg leuk om les te geven aan kinderen. Kinderen zijn spontaan en iedere dag is anders. Naast het lesgeven zit ik in de verkeerswerkgroep en help ik mee bij het vormgeven van de thema's voor Unit 2. Ik woon samen met mijn zoontjes Siebe en Hessel in Waalwijk. Ik vind het leuk om te zwemmen. Ook ga ik graag naar de bioscoop en het strand.

Joyce de Vette

Leerkracht groep 5-6

Hoi, Ik ben Joyce de Vette. Ik woon met mijn gezin in Loon op Zand. In het weekend zijn de 3 dochters van Chris ook regelmatig bij ons en is het in huis een gezellige, drukke boel. Mijn hobby’s zijn lezen, tennis, wandelen en fietsen. Verder ga ik heel graag naar de sauna. Vanaf 1996 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. De eerste 15 jaar heb ik gewerkt op een Jenaplanschool, waar ik veel ervaring heb opgedaan met o.a. het werken in verschillende combinatiegroepen. Sinds 2011 werk ik op de Krullevaar. Ik vind het leuk dat ik op donderdag en vrijdag de juf van groep 5-6 mag zijn.

Senne Rots

Leerkracht groep 7-8

Hallo, ik ben Senne Rots. Ik werk sinds 2013 op de Krullevaar. Dit jaar ben ik weer in groep 7-8 te vinden. In de middagen begeleid ik het thematisch werken van Unit 2.

Ilse van den Corput

IB-er

Hoi, Ik ben Ilse van den Corput. Ik werk op disndag als IB-er op OBS de Krullevaar. In mijn rol van IB-er ondersteun ik de leerkrachten bij het vormgeven van de zorg aan hun leerlingen. Daarnaast ben ik ook nog de ICT-er van de school. Ik vind dat OBS de Krullevaar een hele gezellige school is waar veel activiteiten worden gedaan. Ik woon samen met mijn man Jaap en zoontje Stijn en dochtertje Emma in Kaatsheuvel. Mijn hobby's zijn lezen, wandelen en skiën.

Leonie Knepper

Conciërge

Ik ben Leonie Knepper en ik woon in Kaatsheuvel. Sarah heb ik al gezien! Ik ben conciërge op OBS de Krullevaar op de  donderdag sinds 2002. Kleine technische probleempjes los ik op en ik ben ook heel handig met de boormachine en de kopieermachine. Ook werk ik heel graag in de buitenlucht. Het team van de Krullevaar kan mij en mijn koffie en thee niet missen! Ik heb 2 lieve dochters. Beide dochters wonen al op zichzelf. Ook ben ik oma van drie prachtige kleinkinderen. Ik heb nog poezen die mij thuis gezelschap houden, want ik ben een grote dierenvriend! Ik vind erg leuk om op school te werken. Altijd gezellig en veel kinderen om mij heen! In het team van de Krullevaar voel ik mij echt thuis! Ik hoop nog heel lang dit werk te mogen doen want er is altijd wel wat te repareren, op te ruimen, te vegen, te boren, te stofzuigen, te soppen of te helpen daar waar ze mij nodig hebben.