Ons team

Agnes Coolen

Directeur

Ik ben Agnes Coolen en ben directeur op OBS de Krullevaar. Thuis ben ik moeder van twee kinderen. Mijn “mannekes” zijn inmiddels al 17 en 19 jaar oud en zitten beide op de middelbare school. Mijn grootste hobby is “juffen” zoals mijn jongens dat noemen. Ik vind het heerlijk om met de ontwikkeling van kinderen bezig te zijn. Ook het regelen en organiseren zit in mijn bloed, vandaar dat ik het werken in het management ook zo fijn vind. Dat is voor mij het beste uit twee werelden.

Buiten school houd ik mij bezig met lezen, wandelen, muziek en creatieve dingen. Zo zit ik graag te knutselen maar ook lekker kokkerellen is aan mij wel toevertrouwd.

Op onze school ben ik verantwoordelijk voor een goede samenwerking zodat we het beste uit ieder kind halen. Om tot een goede samenwerking te komen is het belangrijk om vanuit een basis van respect met elkaar in gesprek te zijn. Ik hoop dan ook dat u als ouder niet bij de poort blijft staan met uw vragen of zorgen maar hiermee naar binnen stapt. Mijn deur staat altijd voor u open!

Miep Stikvoort

Intern begeleider

Mijn naam is Miep Stikvoort-Donken. Sinds november 1983 werk ik op deze school. Nou ja deze school. In die tijd heette de school OBS Prinses Beatrix. In de loop der jaren zijn het gebouw, de naam van de school en de personele bezetting veranderd. Het is heel leuk om dat allemaal mee te maken. Ik ben de IB'er op onze school. Ik woon met mijn man in Sprang-Capelle. Mijn kinderen zijn al uit huis. Ik tennis graag, houd van lezen, lekker eten en wandelen.

Hanneke Veenstra

Leerkracht groep 1-2

Ik ben Hanneke Veenstra en ik woon in Kaatsheuvel. Ik ben getrouwd met Ben en ik ben de trotse mama van Bram, Thom en Jesse. Ik vind het heel leuk om in groep 1-2 les te geven op OBS de Krullevaar. Dat doe ik op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag staat Senne, mijn duopartner, voor de klas en ben ik vrij. Ik vind het altijd erg gezellig op school. We hebben zulke leuke en vrolijke kinderen. Samen met de kinderen, ouders en het team doen we ontzettend veel leuke activiteiten. Ik hoop hier nog een hele lange tijd met zoveel plezier te blijven werken.

Chantal van Zoest

Leerkracht groep 3-4

Hoi, ik ben Chantal van Zoest. Ik heb het reuze naar mijn zin op OBS de Krullevaar. Ik ben begonnen in een kleine groep 6 in het schooljaar 1997/1998. Ik ben nu op de dinsdag, woensdag en donderdag de leerkracht van groep 3-4. Naast leerkracht ben ik ook BHV-er(bedrijfshulpverlener)van de school. Dit houdt onder andere in dat ik aanspreekpunt ben op het moment dat er op school bijvoorbeeld een ongelukje op het plein gebeurt. Sinds 20-02-2002 ben ik getrouwd met Jaap en we zijn de trotse ouders geworden van onze zoontjes Joshua, Joaquim en Samuel. Sindsdien werk ik nog maar drie dagen. Mijn hobby's zijn verre reizen maken, wat je helaas niet te vaak kunt doen, en paardrijden en zwemmen. Ook vind ik het erg fijn om samen met Jaap, Joshua, Joaquim en Samuel leuke dingen te gaan doen, bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin.

Nicole Bartels

Leerkracht groep 3-4

Hoi allemaal, Mijn naam is Nicole Bartels. Ik ben getrouwd met Cees en wij hebben samen een zoontje Niels en twee dochtertjes Lieke en Isa. In 1998 ben ik gaan werken op De Krullevaar. Nu vele jaren later doe ik dat nog steeds met heel veel plezier. De Krullevaar is echt een school waar ik me thuis voel. Dat doen we met z'n allen: de kinderen, de ouders en niet te vergeten mijn collega's. Er hangt een goede sfeer en daar ben ik trots op! Ik heb altijd voor groep 4,5,6 of 7 gestaan. Samen met juf Chantal ben ik de juf van groep 3-4.  Allemaal gezellige kinderen die op een prettige manier samenwerken.

Pam van den Tillaart

Leerkracht groep 5-6

Hoi, ik ben Pam van den Tillaart. Ik ben op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend de juf van groep 5-6. Ik vind het erg leuk om les te geven aan kinderen. Kinderen zijn spontaan en iedere dag is anders. Naast het lesgeven zit ik in de verkeerswerkgroep en help ik mee bij het vormgeven van de thema's voor Unit 2. Ik woon samen met mijn zoontjes Siebe en Hessel in Waalwijk. Ik vind het leuk om te zwemmen. Ook ga ik graag naar de bioscoop en het strand.

Ilse van den Corput

Leerkracht groep 5-6

Hoi, Ik ben Ilse van den Corput. Ik werk op donderdag- en vrijdagochtend in groep 5-6. Verder ben ik de ICT-er van de school. Ik vind dat OBS de Krullevaar een hele gezellige school is waar veel activiteiten worden gedaan. Ik woon samen met mijn man Jaap en zoontje Stijn en dochtertje Emma in Kaatsheuvel. Mijn hobby's zijn lezen, wandelen en skiën.

Joyce de Vette

Leerkracht groep 7-8

Hoi, Ik ben Joyce de Vette. Ik woon met mijn gezin in Loon op Zand. In het weekend zijn de 3 dochters van Chris ook regelmatig bij ons en is het in huis een gezellige, drukke boel. Mijn hobby’s zijn lezen, tennis, wandelen en fietsen. Verder ga ik heel graag naar de sauna. Vanaf 1996 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. De eerste 15 jaar heb ik gewerkt op een Jenaplanschool, waar ik veel ervaring heb opgedaan met o.a. het werken in verschillende combinatiegroepen en het zelfstandig werken met een weektaak. Sinds 2011 werk ik op de Krullevaar. In groep 7/8 zijn een aantal momenten zoals de Entreetoets, de Eindcito, kamp en de afscheidsmusical die deze groep voor mij extra bijzonder maken. Ik ben dan ook blij dat ik op maandag, dinsdag en woensdag de juf van groep 7-8 mag zijn.

Senne Rots

Leerkracht groep 7-8

Hallo, ik ben Senne Rots. Ik werk sinds 2013 op de Krullevaar. Dit jaar ben ik samen met juf Joyce in groep 7-8 te vinden. In de middagen begeleid ik het thematisch werken van Unit 2.

Leonie Knepper

Conciërge

Ik ben Leonie Knepper en ik woon in Kaatsheuvel. Sarah heb ik al gezien! Ik ben conciërge op OBS de Krullevaar op de  donderdag sinds 2002. Kleine technische probleempjes los ik op en ik ben ook heel handig met de boormachine en de kopieermachine. Ook werk ik heel graag in de buitenlucht. Het team van de Krullevaar kan mij en mijn koffie en thee niet missen! Ik heb 2 lieve dochters. Beide dochters wonen al op zichzelf. Ook ben ik oma van drie prachtige kleinkinderen. Ik heb nog poezen die mij thuis gezelschap houden, want ik ben een grote dierenvriend! Ik vind erg leuk om op school te werken. Altijd gezellig en veel kinderen om mij heen! In het team van de Krullevaar voel ik mij echt thuis! Ik hoop nog heel lang dit werk te mogen doen want er is altijd wel wat te repareren, op te ruimen, te vegen, te boren, te stofzuigen, te soppen of te helpen daar waar ze mij nodig hebben.

Ria van Dongen

Interieurverzorgster

Ik ben Ria van Dongen. Ik zorg ervoor dat de binnenkant van de school er altijd piekfijn uitziet! Ik werk vanaf 1997 dagelijks in de school als de kinderen naar huis gaan. Eerst op de, toen nog, OBS Prinses Beatrix en vanaf november 2000 op OBS de Krullevaar. Ik ben getrouwd met Henk. Samen hebben we 2 prachtige dochters. Ik vind het fijn om op De Krullevaar te werken, omdat het contact met de kinderen en het team gewoon heel erg gezellig is! Ik hoop nog heel lang voor de binnenkant van de OBS de Krullevaar te mogen zorgen!